Content Marketing

Content Marketing

Kom in contact met uw doelgroep

De kern van contentmarketing is het presenteren van relevante informatie, via het juiste online kanaal en voor de juiste groep consumenten, met als doel om de relevante doelgroep te verbinden aan het bedrijf. On Mind kan uw bedrijf helpen bij het schrijven van blogs, websiteteksten en nieuwsbrieven, het gebruik van social media, e-mail marketing en content curatie, zodat uw bedrijf dichter bij uw doelgroep komt te staan.

Bloggen

Dat bloggen werkt is wel duidelijk, maar hoe kunt u dit nu goed opzetten en effectief gebruiken in uw online marketingstrategie? Wij kunnen u adviseren, blogs schrijven, verbeteren en verspreiden.

Lees meer

Social Media

Social media heeft een unieke functie binnen online en content marketing. Social Media kanalen kunnen gebruikt worden voor verkoop, interactie en monitoring. Ook succesvol worden op Social media? Wij helpen u graag!

Lees meer

E-mail Marketing

E-mail marketing kan ontzettend effectief zijn en is een belangrijk onderdeel van content marketing. Via e-mail marketing zorgen wij ervoor dat uw bedrijf regelmatig onder de aandacht is.

Lees meer

Website teksten

Website teksten zijn er vaak om bezoekers te laten converteren. Deze teksten hebben echter ook een andere functie en worden door Google gebruikt. On Mind is expert in deze vorm van content marketing genaamd: on-page SEO.

Lees meer

Content curatie

Er is tegenwoordig bizar veel informatie op het internet te vinden. Via content curatie is het mogelijk om eigen content te combineren met waardevolle content van anderen om zo een breed publiek aan te spreken.

Lees meer

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven een verspilling van tijd? Nee. Door een goede nieuwsbrief die met regelmaat verspreid wordt woorden klanten en zakenrelaties op de hoogte gehouden en bent u altijd 'on mind'.

Lees meer