Social Media Uitbesteden

Social Media Uitbesteden?

Meer tijd over voor uw core business

86% procent van de Nederlanders is actief op social media. De grootste social media kanalen zijn Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ en YouTube. De gebruiksfrequentie van deze kanalen verschilt per doelgroep. On Mind zoekt uit welke social media kanalen het meest relevant zijn voor uw doelgroep, houdt de nieuwste ontwikkelingen bij en past hier de marketingstrategie op aan. Ook onderhoudt On Mind uw social media zodat de informatie up-to-date blijft en uw website meer bezoekers aantrekt.

Social Media Uitbesteden

Liever bezig met uw core business? Dan is het mogelijk om uw social media werkzaamheden uit te besteden. On Mind heeft diverse medewerkers die uw social media kanalen kunnen beheren.

Lees verder

Social Media Marketing

Social media heeft een belangrijke rol ingenomen tussen de traditionele marketing kanalen. Via dit medium is bovendien veel meer mogelijk. Denk aan het monitoren van opinie, interactie met klanten en gericht adverteren.

Lees meer

Social Media Adverteren

Adverteren op social media biedt u vele mogelijkheden. Gebruikers laten veel informatie achter en die kan gebruikt worden om zo een gerichte campagne binnen een specifieke doelgroep te verspreiden.

Lees meer

Social Media Strategie

Zoals bij elke (online) marketing activiteit of planning is het belangrijk om een duidelijke strategie en doelgroep te formuleren. Dankzij onze kennis en ervaring zijn wij vrijwel direct van waarde.

Lees meer

Social Media en SEO

Social media is tegenwoordig steeds belangrijker. Dit geldt ook voor de ranking in zoekmachine's als Google. De reacties, likes en shares zijn een van de pijlers die je uiteindelijke ranking bepalen.

Lees meer

Social Media Personeel

Wilt u graag één of meer dagen iemand inhuren om de social media kanalen te managen, monitoren en promoten? On Mind heeft diverse medewerkers die graag per dag of uur bij u op locatie komen werken.

Lees meer