SEO

SEO

Hogere ranking = meer business

SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, is de verzamelnaam voor activiteiten die ervoor zorgen dat een webpagina hoog scoort in de zoekresultaten van een zoekmachine, zoals Google. On Mind verzorgt alle activiteiten die zorgen voor een hogere ranking in Google. Denk hierbij aan Google Analytics, webmastertools, linkbuilding, On page optimalisatie, technische architectuur, social media en content creatie. Een hogere ranking op Google, zorgt voor meer mensen op uw website, wat positieve gevolgen kan hebben voor uw omzet.

Google analytics

Google analytics is een handige tool om hoger in Google te komen. In dit programma van Google is het mogelijk om precies te zien wat bezoekers op uw website doen.

Lees meer

Linkbuilding

Linkbuilding is nog steeds essentieel voor een hoge ranking in zoekmachines als Google. Het werkt alleen anders dan voorheen. Alles draait nu om kwalitatieve linkbuilding.

Lees meer

On page SEO

On page optimalisatie is erg belangrijk voor zoekmachine optimalisatie. Het is hierin wel essentieel om de juist tussenweg te vinden tussen  usability en optimalisatie.

Lees meer

SEO Content

Content is belangrijk voor uw website en social media. De creatie van content voor websites en social media creëert een dynamiek die door zoekmachines als positief gewaardeerd wordt.

Lees meer

Technische SEO

Hoger ranken in Google of andere zoekmachines begint met een goed opgezette website. Hierbij spelen de technische architectuur en hiërarchie een grote rol.

Lees meer

Social media en SEO

Social media en zoekmachine optimalisatie gaan tegenwoordig hand in hand. De nieuwe algoritmes van Google houden namelijk rekening met uw activiteit op social media.

Lees meer