Online Marketing

 Online marketing

Dé brug naar meer klanten!

De tijd van het ontwerpen van billboards en tv-commercials is voorbij. 90% van de Nederlanders is dagelijks te vinden op het internet. Online marketing is tegenwoordig hét communicatiemiddel om uw doelgroep te bereiken. On Mind helpt u optimaal gebruik te maken met alles omtrent online marketing en communicatie. Wij zorgen voor meer bezoekers op uw website door content marketing, het gebruik van social media, search engine optimization (SEO) en search engine advertising (SEA). Meer bezoekers op uw website, betekent meer potentiële klanten, wat een toename in omzet teweeg kan brengen.

Content Marketing

On Mind is de expert in Content marketing en communicatie. Wij produceren pakkende en meeslepende content als blogs, e-mail marketing, nieuwsbrieven, (SEO) website teksten en nog veel meer. Engaging content die uw klanten aanspreekt.

Social Media Uitbesteden

Hulp nodig bij het opzetten, managen, monitoren of analyseren van uw social media kanalen? Of wilt u misschien adverteren op social media? On Mind beschikt over veel ervaring met o.a. Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

Search Engine Optimalisatie

Wilt u ook hoger komen in google? Dat is begrijpelijk, want door een hogere Google Ranking zult u meer klanten ontvangen. Onze SEO/ zoekmachine specialisten helpen u hier graag bij!

Search Engine Advertising

Adverteren in Google is bijzonder waardevol. Google is al jaren bezig om advertenties meer op de voorgrond te plaatsen en daarom is SEA ook steeds belangrijker. Onze Adwords specialisten staan klaar!