Online Marketing Stage / Growth hacker Stage

 

Ben jij ondernemend en verantwoordelijk? Combineer je graag analytische skills met de creativiteit van content marketing om bedrijven online verder te helpen? En, wil je tijdens je stageperiode veel facetten van online marketing leren en beoefenen? Dan moet je echt even solliciteren!

 

Wat ga je doen?

  • Werken voor diverse klanten (groot en klein)
  • SEO, SEA, content creatie en/of social
  • Werkervaring opdoen in online marketing
  • Zelf aangeven waar jouw interesse ligt
  • Projecten waar je jouw creativiteit kwijt kunt
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief

 

Het werk

We zijn op dit moment bezig met een website om handgemaakte op maat stalendeuren te promoten onder de geïnteresseerde doelgroep. Hierbij komen alle facetten van online marketing aanbod. Je gaat samen met onze specialist content creëren voor de website en socials. Daarnaast gaan we de site optimaliseren voor google rankings en via Adwords actief leads genereren. Hier zul je 2 a 3 dagen aan werken. Daarnaast werken wij voor tal van andere opdrachtgevers (webshops, B2B dienstverleners en een stichting). Hierbij kun je meelopen en diverse werkzaamheden uitvoeren. Bijvoorbeeld het runnen van een Linkedin profiel, het verzorgen van technische SEO optimalisaties en meer.

 

Wat vragen wij van jou?

Je wilt graag alles leren over online marketing en vind het leuk om voor verschillende bedrijven te werken. Je gaat als online marketeer/growth hacker ook proactief op zoek naar kansen in de markt. Bovendien heb jij:

  • HBO/WO denkniveau en volg je een studie in de richting van marketing/communicatie of andere gerelateerde opleiding.
  • Je vindt het leuk om content te creëren en bent creatief.
  • Ervaring met online marketing is een pré.

 

Wat wij bieden?

Je zult bij ons werken vanuit ons kantoor in Amsterdam Noord. Er heerst een gezellige informele sfeer en we hebben een gezellige vrijmibo. Daarnaast krijg je de kans om zelf richting te geven aan je stage. Samen vinden we de perfecte combinatie van werkzaamheden.

 

Over ons

On mind is een online marketing agency. We doen dit al 10 jaar voor een grote groep aan hele verschillende opdrachtgevers binnen diverse branches. We gebruiken tools om onze klanten te helpen en zijn ook vaak bij de klant op kantoor. De klant staat altijd op de eerste plaats en krijgt dan ook alle aandacht die hij verdient. We delen ons kantoor met jong aannemersbedrijf waar we ook mee samenwerken.

 

Meer weten?

Voor meer informatie neem je contact op met Koen: koen@on-mind.nl of 06 4127 09 93. Direct solliciteren kan door een email met CV en motivatie te sturen naar info@on-mind.nl