Adverteren

Social Media Adverteren

Efficient adverteren op social media door specifieke doelgroep benadering

Social media adverteren?

Adverteren op social media is bijzonder effectief, laat geen kansen liggen!

Social media, iedereen heeft tegenwoordig wel een profiel op één van de grote social platformen. Hierdoor zijn social media platformen bij uitstek een interessant mediakanaal om te gebruiken voor marketing doeleinden.

Doelgroep

Een andere belangrijke reden dat adverteren op social media ontzettend interessant is, ligt in de kennis en informatie die de gebruikers beschikbaar stellen. Hierdoor is het voor adverteerders makkelijker om een specifieke doelgroep te selecteren en benaderen.

Adverteren op social media, hoe werkt dat?

De manier waarop een advertentie geplaatst kan worden op social media verschilt per social platform. Het is relatief eenvoudig om een advertentie te plaatsen. Een goed doordachte, effectieve en converterende campagne opzetten is vele malen lastiger. Er zijn tal van tips & tricks die hierbij toegepast kunnen worden. Schakel daarom een expert in die hierbij kan helpen.

Adverteren op Facebook en Instagram

Facebook is verreweg het meest populaire social media platform om op te adverteren. De kracht van Facebook zit in de uitgebreide kennis en informatie die er van gebruikers bijgehouden wordt. Hierdoor is het mogelijk om een zeer specifieke doelgroep direct te benaderen en worden de kansen op conversies (succes) sterk vergroot.

Adverteren op Twitter

Twitter heeft wereldwijd zo'n miljard gebruikers en sinds 2012 is het buiten Amerika ook mogelijk om te adverteren op Twitter. Dit kan via Twitterads. Hier is het mogelijk om te kiezen voor verschillende doelen, namelijk: meer volgers, meer interactie, websiteclicks en conversies en applicatie installaties.

Adverteren op Linkedin

Linkedin is het grootste online zakelijke netwerk. Via LinkedinAds is het mogelijk om een doelgroep te selecteren op basis van functie en functieniveau. Als u bijvoorbeeld beslissingsmakers in het bedrijfsleven wilt benaderen kan dat eenvoudig via LinkedIn.

 De voordelen voor u?

Vinkje voor unique selling point online marketingPromotie en verkoop

Vinkje voor unique selling point online marketingBranding

Meer businessVinkje voor unique selling point online marketing

Vinkje voor unique selling point online marketingLeadgeneration

Vinkje voor unique selling point online marketingToename app gebruik

Adverteren op social media

1 on mind online marketingContact en kennismaken

2 on mind marketingDoelstellingen en strategie

3 on mind content marketingAdvertenties opzetten

4 on mind online marketeer seo seaRapportage

5 on mind marketing en communicatie voor mkbEvaluatie en verbetering

Wilt u ook graag positief onder de aandacht komen via social media?

Laat dan uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.