On page seo

On Page SEO

Hoger komen in google door verbeteringen aan uw website

Hoger komen in Google met on page SEO

Hoe werkt het?

Door te werken aan on page SEO is het mogelijk hoger te komen in Google. Via on page SEO wordt ingespeeld op de algoritmes die Google hanteert bij het "lezen" van een website. Er zijn diverse zichtbare SEO aspecten die van invloed zijn op de google ranking.

1. Zoekwoorden

Ieder on page SEO project begint met een keywordanalyse. Hierdoor is het mogelijk te zien waar de concurrentie ligt, welke keywords het meest gebruikt worden en of er bijvoorbeeld koopintentie in een keywordcombinatie aanwezig is. Kortom, de belangrijkste keywords selecteren. Zowel shorttail (1 à 2 zoekwoorden) of longrail (meerdere zoekwoorden achterelkaar).

2. Pagina titels

Deze worden door Google gezien als belangrijke indicatoren voor de bepaling waar de specifieke pagina over gaat. Het is daarom van belang de eerder geselecteerde keywords terug te laten komen in de titels. Het is hierbij belangrijk dat iedere pagina op de website zijn eigen focus keyword heeft. Het belangrijkste keyword is waar die pagina over gaat.

3. Meta discriptions

De meta discription en titel is wat Google in de zoekresultaten weergeeft. Ook hier is het belangrijk om keywords van die specifieke pagina van de website te integreren. De meta discriptions moeten ook aantrekkelijk en overredend geschreven worden, het is immers het eerste wat uw potentiële website bezoekers zien.

4. Url structuur

Een andere belangrijke factor voor Google is de url structuur van de website. Het is hierbij belangrijk om de focus keywords hierin te betrekken, want dan is het meteen duidelijk waar de pagina over gaat. Daarnaast worden korte url's beter gewaardeerd en zorgen dus voor een hogere positie.

5. Interne links

Interne links zorgen ervoor dat de bot van Google uw pagina's beter kan crawlen (lezen). Het is daarom belangrijk om de verschillende pagina's naar elkaar te laten verwijzen.

6. SEO voor afbeeldingen

Google kan geen afbeeldingen lezen, maar afbeeldingen zijn wel een factor binnen het algoritme. De titel en alt tekst (omschrijving) van een afbeelding kunnen namelijk wel gelezen worden door Google.

 Social media marketing!

Vinkje voor unique selling point online marketingHoger ranken in Google

Vinkje voor unique selling point online marketingMeer bezoekers

Meer businessVinkje voor unique selling point online marketing

Onze werkwijze voor on page SEO

1 on mind online marketingContact en kennismaken

2 on mind marketingKeyword analyse

3 on mind content marketingPagina analyse

4 on mind online marketeer seo seaVerbeterplan

5 on mind marketing en communicatie voor mkbEvaluatie en monitoren

Wilt u ook een hogere positie in zoekmachines door on page SEO? On Mind helpt u graag verder!

Laat dan uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.